Reilen en zeilen

Wij vinden het leuk om onze kennis en ervaring met jou te delen. Niet alleen over onze dienstverlening en de projecten die wij ondersteunen, maar ook over de manier waarop wij ondernemen en wat wij met elkaar ondernemen. Volg ons op LinkedIn, TwitterFacebook en Instagram om op de hoogte te blijven.

Vrouwen in riksja van Alle Jaren Fietsen

Medewerkers kiezen zes goede doelen voor eindejaarsactie

Traditiegetrouw geven we als New Nexus aan het eind van het jaar een deel van onze winst weg aan een aantal goede doelen. Die goede doelen worden door de collega’s zelf aangedragen en gekozen tijdens de ‘goededoeleneindejaarsverkiezing’. Dit jaar vond de stemming digitaal plaats. Het enthousiasme was er gelukkig niet minder om!

New Nexus collega's onder de modder na MTB route Tour du NNNovember

Collega’s fietsen 8.000 km in Tour du NNNovember

Na de Social Distance Marathon in het voorjaar was het dit najaar de beurt aan de fietsende collega’s. Vier medewerkers namen het initiatief: iedereen met een fiets en Strava werd uitgenodigd om een maand lang de klinkers uit de weg te rijden tijdens de Tour du NNNovember.

Online retrospective tools getest

Online retrospective tools getest (blog)

Sinds het Coronatijdperk zijn veel IT-teams naar het thuiswerkeiland verbannen. Agile analist Eric de Jong heeft deze situatie aangegrepen om met zijn team verschillende online retrospective tools te testen op vooral functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid. Zijn bevindingen deelt hij graag met je.

Wouter scant personage in 3D voor Berkelgame

Augmented Reality in nieuwe Berkelgame voor gezinnen

Voor de gemeente Berkelland ontwikkelen we de Berkelgame. Een app waarmee gezinnen in Augmented Reality op zoek gaan naar personages en schatten in de omgeving van de rivier de Berkel. Zo komt de gebruiker op een spannende manier meer te weten over de plaats waar hij op dat moment is. De basis van de game is de eerder door ons ontwikkelde app Spacetime Layers.

Git-integratie voor Azure Data Factory (blog)

Als je met meerdere collega’s samen wilt werken aan een Data Factory in Azure biedt Git-integratie uitkomst. Hiermee zorg je voor versiebeheer en is het mogelijk tussentijds op te slaan, werk je in aparte feature branches en richt je een release pipeline in om automatisch uit te rollen naar je verschillende omgevingen. Frank legt je stap voor stap uit hoe je dat doet.

New Nexus solar boot en de Kameleon

Gastoptreden New Nexus solar boot in Kameleon-film

De New Nexus solar boot krijgt een gastoptreden in de nieuwste Kameleon-film, gebaseerd op de populaire jeugdboekenserie die stamt uit de jaren vijftig. De opnames voor de film, die volgende zomer in de bioscoop wordt verwacht, zijn vorige week begonnen. New Nexus is tevens investeerder in de film. ‘Een leuke kans en mooi moment om aandacht te vragen voor zonne-energie als duurzame energievorm’.

man met laptop in strandstoel

New Nexus Summer Bootcamp met ruim 15 live webinars

Wil jij na de zomervakantie je skills op het gebied van software ontwikkeling, business intelligence of effectief samenwerken uitbreiden? Doe dan mee met de New Nexus Summer Bootcamp op donderdag 10 en vrijdag 11 september! Tijdens dit (gratis) online event heb je de keuze uit ruim 15 live webinars, gegeven door onze eigen specialisten.