REACT HOOKS

Zet de stap naar professionele React apps met Hooks

Hooks is dé nieuwe manier om React components te bouwen en hét alternatief voor class components. Wil je leren hoe je Hooks kunt inzetten om een professionele React app te bouwen? Of heb je onze training React Foundation gevolgd en ben je klaar voor de volgende stap? Kom dan in één dag zowel theorie als praktijkervaring opdoen bij onze React Hooks training.

 

Om deze training te kunnen volgen is basiskennis React vereist, want we gaan vrijwel meteen de diepte in. Onze training React Foundation geeft je deze basis.

Impressie

Informatie

Deel deze training

Inhoud

De React Hooks training is een verdieping van de technieken die je nodig hebt om professionele React apps te bouwen. Tijdens de training gaan we in op de geavanceerde principes achter React door gebruik te maken van Hooks. Je beschikt dus al over basiskennis van React en weet je weg te vinden in de wereld van components, props en state.

Wat je tijdens de React Hooks training gaat doen

We beginnen de dag met een algemene intro in Hooks: wat zijn Hooks en welk probleem lossen ze op? Daarna gaan we een bestaande, eenvoudige React app verder uitbouwen. We gaan veel zelf aan de slag, want dat is de beste manier om nieuwe dingen goed eigen te maken. Je leert hoe je bestaande Hooks kunt gebruiken, maar ook je eigen, custom Hooks te maken. Naast de Hooks die React out of the box levert, gebruiken we populaire externe libraries die hun functionaliteit via Hooks ontsluiten.

Na het volgen van de training React Hooks heb je

  • Inzicht in de toepassing van de verschillende React Hooks
  • Hands on ervaring met het maken van professionele React apps
  • Een naslagwerk als referentie: voorbeeldcode, opdrachten en de uitwerking daarvan
  • Een uitbreiding van je netwerk

Instructeur

Bouwe Westerdijk

‘Teaching is nature’s way of telling you how sloppy your understanding is.’

Deze training wordt verzorgd door Bouwe Westerdijk.

Bouwe is software engineer bij New Nexus en heeft ruim 20 jaar ervaring in het ontwikkelen van software in .NET en JavaScript. Bouwe geeft zowel React Foundation als React Hooks trainingen. Hij brengt zijn kennis en ervaring vol overtuiging en enthousiasme over en is ook zelf nooit uitgeleerd.

Kosten deelname

€ 249,- p.p. (excl btw)

Dit is inclusief lunch. De groepen bestaan uit maximaal 12 deelnemers.

Meld je aan voor de training React Hooks!

Deze training wordt georganiseerd bij voldoende animo. Heb je interesse? Laat het ons weten in een mailtje of bel ons. Wil je liever samen met je collega’s een in-house training of een training op maat? Ook dat kan! Neem gerust contact op via:

(0592) 266 050