REACT FOUNDATION

Leer webapps en components bouwen met React en Hooks

Ben je developer en wil je je kennis bijspijkeren op het gebied van moderne frontend ontwikkeling? Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van React? Of wil je ervaring opdoen met React in combinatie met Hooks? Kom dan in één dag zowel theorie als praktijkervaring opdoen bij onze training React Foundation.

 

React is een JavaScript library om gebruikersinterfaces mee te bouwen. Oorspronkelijk werd React ontwikkeld door Facebook, inmiddels is het open source geworden. Met React maak je herbruikbare componenten die je kunt integreren met bestaande applicaties of waarmee je zelf volledige, dedicated React webapps bouwt.

 

Om deze training te kunnen volgen is het vereist dat je ervaring hebt met web development: HTML, CSS en JavaScript. Kennis van React is niet nodig.

Wil je verder de diepte in? Bekijk dan onze training React Hooks.

Informatie

Deel deze training

Inhoud

Tijdens de training gaan we in op wat React is, waarvoor je het kunt inzetten en in welke opzichten React zich onderscheidt van vergelijkbare tools. De beste manier om je de principes achter React goed eigen te maken, is door het zelf toe te passen. Dus naast de theorie zullen we vooral zelf aan de slag gaan.

Wat je tijdens de React Foundation training gaat doen

Stapsgewijs bouwen we aan een React app. We maken onze eerste components, leren wat props en state zijn, bouwen een formulier en doen REST API calls. En dat allemaal met Hooks, de nieuwe manier om je React code nog cleaner en herbruikbaarder te maken. Ook als je al React ervaring hebt, maar nog niet met Hooks, dan is deze training voor jou.

Na het volgen van de training React Foundation heb je

  • Inzicht in de mogelijkheden van React
  • Praktijkvoorbeelden als referenties
  • Je eerste echte React app gebouwd
  • Een uitbreiding van je netwerk

Instructeur

Bouwe Westerdijk

‘Teaching is nature’s way of telling you how sloppy your understanding is.’

Deze training wordt verzorgd door Bouwe Westerdijk.

Bouwe is software engineer bij New Nexus en heeft ruim 20 jaar ervaring in het ontwikkelen van software in .NET en JavaScript. Bouwe geeft zowel React Foundation als React Hooks trainingen. Hij brengt zijn kennis en ervaring vol overtuiging en enthousiasme over en is ook zelf nooit uitgeleerd. Lees hier zijn laatste blogpost over de inhoud van deze training.

Kosten deelname

€ 249,- p.p. (excl btw)

Dit is inclusief lunch. De groepen bestaan uit maximaal 12 deelnemers.

Meld je aan voor de training React Foundation!

Deze training wordt georganiseerd bij voldoende animo. Heb je interesse? Laat het ons weten in een mailtje of bel ons. Wil je liever samen met je collega’s een in-house training of een training op maat? Ook dat kan! Neem gerust contact op via:

(0592) 266 050