Projectmanagement

Wil jij binnen een bepaalde tijd een organisatiedoel bereiken? Of loopt een bestaand project, om wat voor reden dan ook, niet goed? 

 

Dan komen onze projectmanagers in actie! Als een kameleon vinden ze hun weg in jouw organisatie. Of dat nu een overheidsinstantie, zorginstelling of ICT-bedrijf is. Aan ervaring en kennis geen gebrek.

filmopnames Kameleon

Project(management) op maat

Elk project begint met jouw verhaal. Wat wil je bereiken, hoe lang mag dat duren en wat is het budget? Ook bespreken we waarbij je onze hulp kunt gebruiken. Soms is een eenmalig advies voldoende om het project te (her)starten. Of misschien wil je dat wij het hele project organiseren en coördineren. Geen probleem! Samen bepalen we wat er moet gebeuren om de eindstreep te halen. Dat doen we op een efficiënte, maar bovenal plezierige manier. Een manier die aansluit bij de doelstellingen én bij de mensen die hieraan bijdragen.

 

Heb je een project waarin meerdere doelen of processen samenkomen? Kijk dan eens bij onze dienst programmamanagement.

Niet zomaar een projectmanager

Elke projectmanager kent methodieken, tools en stappenplannen. Maar welke aanpak zet je op welk moment in? En wanneer moet je constateren dat iets niet werkt en een creatieve oplossing bedenken? Laat dat maar aan ons als projectmanagers over. Wij combineren al onze ervaringen tot de beste strategie voor jouw project.

 

Wij staan niet te roepen vanaf de zijlijn. Liever staan wij tussen de mensen. Met een open, flexibele blik kijken we wat er nodig is om de doelen te bereiken. Daarbij staan plezier, communicatie en eerlijkheid voorop. Je hoeft dus niet bang te zijn voor spreadsheet management of verborgen agenda’s. Daar hebben we zelf ook een hekel aan.

filmopnames Kameleon

Een greep uit onze cases

Denk jij erover na om een projectmanager in te schakelen? Bekijk hieronder enkele voorbeelden van bedrijven die jou al zijn voorgegaan.

Deze mensen staan voor jou klaar

Samenwerken met open, eerlijke, pragmatische mensen die oog hebben voor jouw bedrijf en jouw klanten.
Saskia Postma

Adviseur (Lean/Agile), Projectlead

Heb je een projectmanager nodig?

Zoek jij iemand om jouw project tot een succes te maken? Wij hebben hebben al vele projecten bij zorginstellingen, IT-afdelingen en overheden afgerond. Neem contact op voor een (digitaal) kopje koffie met een van onze projectmanagers!