Interim management

Heb jij een tijdelijke manager of teamleider nodig? Omdat er bijvoorbeeld een grote organisatieverandering aankomt. Of krijgt jouw organisatie te maken met een wetswijziging? Of zit je team vast en heb je behoefte aan een frisse wind om het team in beweging te krijgen? Geef jouw team tijdelijk versterking in de vorm van een interim manager. Dat vertaalt zich in extra capaciteit, kennis én motivatie om zaken te verbeteren

 

Interim management wordt ook ingezet uit praktische overwegingen. Denk hierbij aan zwangerschapsverlof, een langdurig zieke leidinggevende of een openstaande vacature die lastig te vervullen is. Reken in de tussentijd op iemand die alle ballen in de lucht houdt, de contacten onderhoudt en het overzicht bewaart. Wat je reden ook is, onze interim managers helpen je graag.

filmopnames Kameleon

Het draait om je mensen

De opdrachten die onze interim managers krijgen, lopen uiteen. Van het borgen van de continuïteit tot het beantwoorden van een verandervraagstuk. Maar wat de opdracht ook is, het gaat ons altijd om de mensen. Want we kunnen je organisatie alleen verder hepen, als iedereen zich er goed bij voelt. En als er helder gecommuniceerd wordt tussen managers en de teams. Wij doen er alles aan om de mensen voorop te stellen.

Wat doen onze interim managers nog meer voor jou?

  • Uitdagingen of prioriteiten worden inzichtelijk gemaakt, zodat alle betrokkenen weten en begrijpen welke veranderingen er nodig zijn. En hoe zij daaraan kunnen bijdragen. Dit draagvlak creëren wij met methodieken zoals appreciative inquiry, design thinking of visual changemaking.

 

  • We onderzoeken of we taken slimmer kunnen verdelen en talenten beter kunnen benutten. Misschien is een andere manier van werken wel veel efficiënter of prettiger. Denk hierbij aan werkvormen zoals lean of design sprints.

 

  • Omdat je fris van buiten komt, zie je als interim manager snel waar het beter kan. Bijvoorbeeld op het gebied van samenwerken en communiceren. Onze interim managers zullen dan niet schromen om dit bespreekbaar te maken met het team.
filmopnames Kameleon

Ervaring in veel branches

Denk jij erover na om een interim manager in te schakelen? Bekijk hieronder enkele cases van opdrachtgevers die jou al zijn voorgegaan. We hebben ervaring in diverse branches waaronder overheid, onderwijs en zorg.

Deze managers staan voor jou klaar

Samenwerken met menselijke, open en ervaren interim managers die oog hebben voor jouw bedrijf en jouw doelgroep?
Saskia Postma

Adviseur (Lean/Agile), Projectlead

Heb je een interim manager nodig?

Zoek jij een professionele interim manager voor jouw organisatie? Wij gaan graag met je in gesprek om te kijken hoe wij jouw project en team kunnen versterken.