Alpe d’HuZes

7 juni gaan wij met onze teams New Nexus Running en New Nexus Cycling de berg trotseren. Met verschillende acties willen we ons streefbedrag van €45.000,- behalen. Op deze pagina kun je onze weg richting de Alpe d’HuZes volgen. Bekijk welke collega’s de berg gaan beklimmen, volg de voortgang van ons te behalen streefbedrag in het Donatie Dashboard en ontdek in de tijdlijn welke acties we organiseren. Natuurlijk kun jij ons ook helpen door mee te doen aan de acties of ons direct steunen door op de teampagina van New Nexus Running of de teampagina van New Nexus Cycling een donatie te doen.

Dream on,
until your dreams come true.

Waarom we meedoen? Omdat ieder mens dromen heeft. Toekomstdromen. Zowel in de nabije toekomst als wanneer je klaar bent met werken. Helaas is het velen niet gegund van dromen werkelijkheid te maken. Omdat het in de genen van ons bedrijf zit om dromen van onszelf en van anderen waar te maken, willen wij ook voor de toekomstdromen van anderen vechten. Met zowel wielrenners als hardlopers willen wij zoveel mogelijk geld inzamelen om op deze manier een bijdrage te leveren aan de strijd tegen kanker en een ieders toekomst.

Onze helden van team New Nexus Cycling

Onze helden van team New Nexus Running

Op weg naar de Alpe d’HuZes

In de tijdlijn kun je zien welke acties we organiseren. Elke Alpe d’HuZesde van de maand zal er een nieuwe actie verschijnen. Maar tussendoor zitten we ook zeker niet stil.
timeline_pre_loader

Alpe d'HuZesde November

Bekendmaking New Nexus naar Alpe d’HuZes!

Alpe d'HuZesde December

Eerste actie: Wijnverkoop!

Alpe d'HuZesde Januari

Eerste werkdag: sporten in plaats van vergaderen

Alpe d'HuZesde Februari

Wouter van Riet bereidt ons team voor!

Onze sponsoren